Annons 680492

Loading interface...

VillaOsby

Ebbarpsvägen 157, Osby

4 500 000 kr 6 rok 240

Välkommen till detta hus på halvön Näset med underbar sjötomt! Här bor du på en yta om 240 kvadratmeter med en spektakulär utsikt över Osbysjön. Här erbjuds ett genuint och hemtrevligt boende om sex rum och kök med fint ljusinsläpp, värmande och vacker kamin och härlig atmosfär.

Det första du möts av när du närmar dig huset är en parkliknande uppfart. Framsidan av huset är inramad av vacker grönska och genom en förtjusande farstukvist kommer du direkt in i en rymlig hall. Härifrån når du det ljusa och härliga köket med plats för matbord och stolar och utgång till det charmiga inglasade uterummet. Här kan du njuta av morgonkaffet tillsammans med Osbys bästa utsikt. Intill köket ligger det stora och sociala vardagsrummet med en gemytlig kamin och plats för både en större soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet går det att ta sig ut på den härliga altanen, även den med den magiska utsikten över sjö och trädgård. På övervåningen finns flera sociala ytor i form av ett allrum med plats för soffa och tillgång till en mysig balkong som utgör ytterligare en plats att njuta av den underbara sjöutsikten från!

Huset har fyra sovrum, ett på nedervåningen och tre på övervåningen. Badrummet ligger på nedervåningen och är utrustat med dusch och toalett och övervåningen har ytterligare en toalett. Från hallen nås även husets tvättstuga som utrustad med tvättmaskin och en praktisk tvättbänk. Bilen parkeras i husets carport som ligger intill ett övernattningsrum med dusch, toalett, handfat och bastu.

Denna sjötomt har ett spektakulärt läge. Den lättskötta gräsmattan är lummigt inramad av härliga träd och leder ner till sjön där det återfinns ett unikt inslag bland husen i området – en egen brygga! På bryggan finns det plats för ett bord med stolar och möjlighet till oslagbara sommarkvällar tack vare den elektriska belysningen som installerats här och i resten av trädgården.

Huset ligger på en fin plats på halvön Näset med gröna skogar och naturområden runt knuten. En kortare bilfärd bort nås Osby med all tänkbar service såsom butiker, skola och restauranger. För en längre utflykt finns flera charmiga gårdsbutiker i området att besöka.

Välkommen till denna underbara oas som du snart skulle kunna kalla ditt hem!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 2 770 m²

Byggnadsår: 1992

Kvm-pris: 18 750 kr/m²

Dagar på Boneo: augusti 2020

Pontus Andersson

Bjurfors Hässleholm
Torsgatan 2, Hässleholm

070-164... Visa telefon

pontus.... Visa epost