Annons 680492

Loading interface...

LägenhetRosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 15, Rosendal, Uppsala

4 395 000 kr 3 rok 83

Nyproduktion
Unikt penthouse med bästa tänkbara läge i området. Bostaden kan köpas av juridisk person. Två generöst tilltagna takterass på hela 26 + 26 kvm som sträcker sig längs hela lägenheten med sol hela dagen inkl fantastisk eftermiddag/kvällssol. Lägenheten präglas av den höga kvalitet med vilket huset är uppfört. Det är genomgående hög standard och smakfulla inredningsval med Cararra marmor i både kök, och badrum, HTH-kök, badrum utrustade med eluppvärmdt golv, praktiska garderobslösningar samt stor walk-in-closet. Bostaden har generös takhöjd, genomgående smakfull och stilren färgsättning vilket gör att du enkelt kan flytta in direkt och känna dig hemma. Ett modernt smart hem med genomgående appstyrt solskydd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 6 av 6

Hiss: ja

Avgift: 4 836 kr/mån

Kvm-pris: 52 952 kr/m²

Byggnadsår: 2018

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Robin Gelinder

Mäklarfirman Widerlöv & Co AB
Östunagatan 1, Uppsala

073-535... Visa telefon

robin.g... Visa epost