Annons 680492

Loading interface...

LägenhetDunkehalla, Jönköping

Hulukvarnsgatan 4C, Dunkehalla, Jönköping

2 rok 65

På G
Välkommen till Hulukvarnsgatan 4C och en unik tvårummare med attraktivt läge!

Här erbjuds ett charmigt boende med mysig känsla och hemtrevnad på 65 kvadratmeter med kakelugn, stora och rymliga ytor och ett säreget trägolv samt välbevarade fönsterpartier som ger ett boende med mycket karaktär. Ett stort plus är den Vätterutsikt som ges från vardagsrum och kök. Byggnaden är uppförd på slutet av 1800-talet men har på senare år genomgått en restaurering, vilket har medfört att byggnaden håller en hög standard. Detta är den perfekta bostaden för dig som, oavsett ålder, söker dig till en unik bostad i ett bra område!

En ljus lägenhet i ett lugnt och lummigt område med Dunkelhallaån precis intill. Det stora och rymliga köket med plats för en större matgrupp är något utöver det vanliga. Här kan du från fönstret njuta av morgonkaffet med utsikt över Vättern. Sovrummet ger plats för en större säng och tack vare den unika lösningen på fönstret kommer det in ett vackert ljusinsläpp. I samtliga rum är det ett genomgående tema med ett vackert plankgolv. På husets gavel finner du den fräscha tvättstugan som håller hög teknisk standard och här behöver du inte vara orolig för att inte få en bokad tid. Huset erbjuder även en trevlig uteplats där ni kan avnjuta ert morgonkaffe i lugn och ro samtidigt som ni endast har 700 meter till buss- och tågstationen. Tv finns tillgängligt via standarduttag och fler kanaler + bredband med hög hastighet går enkelt att få via den redan indragna fibern.

Intill byggnaden finns en grusad parkeringsplats som rymmer nio bilplatser som fritt kan användas av föreningens medlemmar. Alternativt är det fri parkering på gatorna utanför fastigheten. Huset har med varsam hand genomgått en totalrenovering. Till det yttre har väldigt lite förändrats, allt för att behålla husets karaktäristiska stil. Här han man bevarat gamla handblåsta fönster och vackra plankgolv. Detta resulterade i att huset fick Stadsbyggnadspriset 2007 god byggnadsvård.

Området runt bostaden är något utöver det vanliga. Här behöver du inte välja mellan grönska och stadslivet. Från adressen är det nära till stationen och citypulsen, men även till högskolan (JIU, Jönköping University). Ställ bilen hemma, Här tar du dig fram med cykel eller till fots! Här är du bortskämd med Vättern som ger närhet till badmöjligheter men även strandpromenaden som leder dig på en fantastisk sträcka intill vattnet. Inom 200m finns också ett dagsöppet bageri, florist, kiosk, och pizzeria. Prima! Utöver närhet till staden, vatten och serviceutbud kan du få en äventyrlig upplevelse och vandra Dunkehallaleden. En led som passar alla åldrar där du tar dig fram på stigar, broar och trappor upp mot Dalvik och Postkvarnsdammen.

Varmt välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 2

Hiss: nej

Avgift: 3 467 kr/mån

Kvm-pris: 38 385 kr/m²

Byggnadsår: 1899

Dagar på Boneo: 44 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Jesper Tengblad

HusmanHagberg Jönköping
Klostergatan 23, Jönköping

070-975... Visa telefon

jesper.... Visa epost