Annons 680492

Loading interface...

LägenhetGranby, Uppsala

Råbyvägen 57C Våning 4., Granby, Uppsala

1 850 000 kr 2 rok 53

Välkomna hem till en perfekt planerad tvåa högt belägen på våning 4 av 4 med hiss från markplan. Lägenheten har mycket smakfulla val och erbjuder en generös planlösning om ca 53 kvm.

I hallen finns stor klädkammare som rymmer mycket klädförvaring som även kan användas som arbetsrum. Det fina, fullutrustade köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och skapar en trevlig harmoni till bostaden. Härifrån når man balkongen som är belägen mot innergården och ger er morgon- och förmiddagssol. Vidare finns ett smakfullt duschrum med dusch, och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett stort sovrum med inbyggda garderober.

Här bor ni med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärna och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Precis intill bostaden på Råbyvägen 61 finner ni ICA nära! På gatan utanför bostaden finns busshållplats där du med enkelhet tar dig runt i staden. För dig som pendlar med bil finns även E4-ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 4 av 4

Hiss: ja

Avgift: 3 272 kr/mån

Kvm-pris: 34 906 kr/m²

Byggnadsår: 2018

Dagar på Boneo: augusti 2020

Beyar Hajo

Mäklarfirman Widerlöv & Co AB
Östunagatan 1, Uppsala

076-200... Visa telefon

beyar.h... Visa epost