Annons 680492

Loading interface...

LägenhetSalabacke, Uppsala

Murargatan 18D, Salabacke, Uppsala

1 995 000 kr 3 rok 69,20

Budgivning
Välkommen till denna trea i trivsamma och populära Salabacke. Detta är en stor lägenhet med smart planlösning med öppna sociala ytor. Lägenheten har fräscha ytskikt samt golv i ljus ton genom hela bostaden. Ett optimalt boende för dig som söker en generös trea i lugna kvarter.

Genom säkerhetsdörren möts du av en praktisk hall med tillgång till alla lägenhetens rum, här finns även en inbyggd garderob. I bostaden finns även ett stort och öppet kök med gott om förvaringsutrymmen samt en social yta med plats för lättare möblering. Allrummet är stort och lättmöblerat med gott om plats för såväl soffgrupp och ytterligare möblemang som skulle önskas. Ett fräscht badrum med dusch som är kaklat i ljusa toner. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd samt ett vindsförråd.

På Murargatan 18D bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorget finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter. Ett utmärkt läge på alla sätt och vis!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 4

Hiss: nej

Avgift: 3 746 kr/mån

Kvm-pris: 28 829 kr/m²

Byggnadsår: 1956

Dagar på Boneo: 29 dagar

VISNINGAR

Söndag 20 september, kl 11:30 - 12:00

Läs mer hos mäklaren

Petrus Andersson

SkandiaMäklarna Uppsala
, Uppsala

073-909... Visa telefon

petrus.... Visa epost