Annons

Loading interface...

LägenhetTyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 95, Tyresö Strand, Tyresö

4 rok 81,50

På G
Äntligen kommer denna sällsynta gavel 4:a i populära Trädgårdsstaden!
Lägenheten som är belägen på en trappa är mycket välplanerad har två balkonger och fönster i tre väderstreck. Det generösa vardagsrummet förbinder bostadens alla rum och verkar som lägenhetens hjärta och bjuder in till social samhörighet. Helkaklat och vackert badrum samt fint kök med modern standard. Lägenheten har tre bra sovrum som passar både stora och små. Genomgående fina ytskikt och materialval.

Trädgårdsstaden är en av de mest populära områden i Tyresö Strand, vilket är enkelt att förstå när man upptäcker de små gatorna som kantas med härliga buskar och lummiga stråk. På lugna och trygga gångvägar tar ni er enkelt till flertalet skolor och förskolor. I området finns även en trevlig lekplats som kallas för skeppet. Barnvänligt är ordet!

I området finns goda kommunikationer som enkelt tar dig till Tyresö, Trollbäcken och Gullmarsplan samt under pendlingstider går direktbussar mot Stockholm C. Vid Tyresö Strandtorg finns flertalet trevliga butiker, omtyckt café, restauranger och frisör. Addera närhet till naturskönt belägna Tyresö slott, Notholmen och Alby friluftsgård. Närheten till skärgård, stränder, klippbad och båtklubb gör det hela till ett perfekt boende för den som uppskattar natur såväl som närhet till city och god service. På det stora hela ett härligt boende av högsta klass i hjärtat av familjära Trädgårdsstaden.

Välkommen Hem!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2

Hiss: nej

Avgift: 5 532 kr/mån

Byggnadsår: 2004

Dagar på Boneo: juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Rasmus Gladh

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
, Tyresö

070-770... Visa telefon

rasmus.... Visa epost

Annons