Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCentrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 58, Centrum, Uppsala

2 895 000 kr 3 rok 77

Välplanerad gavellägenhet med direkt närhet till resecentrum och allt centrala Uppsala har att erbjuda. Utmärkta sällskapsytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Stor härlig inglasad balkong i västerläge och exklusivt kök med granitskiva, köksmaskiner i svart samt inbyggd kaffemaskin. Badrum med fönster, separat tvättstuga, två bra sovrum och välkomnande hall.

Välskött förening med låg belåning (832 kr/kvm enligt årsredovisning för 2019). Relining av stammarna utfördes 2019-2020. Den trevliga innergården ger medlemmarna en grön oas mitt i centrum med grillplats, gemensamma odlingslotter och lekplats. I föreningen finns bastu med relaxavdelning, samlingsrum, övernattningsrum (100 kr/natt), cykelförråd, MC-förvaringsrum och två tvättstugor. Låg månadsavgift som inkluderar värme, varm-/kallvatten, bostadsrättstillägg, fasttelefoniabonnemang, kabel-TV och bredband.

På Dragarbrunnsgatan bor man i ett av Uppsala mest centrala lägen härifrån har man ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum, gågatan, stadsparken, restauranger, caféer och mycket mer.

Föranmälan till visningen krävs med anledning av rådande omständigheter. Tack för visad hänsyn!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 4 av 6

Hiss: ja

Avgift: 3 680 kr/mån

Kvm-pris: 37 597 kr/m²

Byggnadsår: 1970

Dagar på Boneo: 32 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Anton Winqvist

Mäklarringen Uppsala
Mimmi Ekholms Plats 3, Uppsala

070-614... Visa telefon

anton.w... Visa epost