Annons 680492

Loading interface...

LägenhetTorrevieja - Playa Flamenca, Orihuela Costa, Spanien

Takvåning i Playa Flamenca med takterrass och gemensam pool, Torrevieja - Playa Flamenca, Orihuela Costa, Spanien

93 000 EUR 3 rum 50

Utland
I hjärtat av Playa Flamenca ligger denna mysiga lägenhet med två sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök samt balkong i soligaste söderläge och en stor privat takterrass med havsglimt och fin utsikt över närområdet. Bostaden har använts som permanentboende och är välskött, vilket man märker direkt när man kliver in genom ytterdörren. Till samfälligheten tillhör ett gemensamt poolområde där ni kan ta er ett svalkande dopp när den spanska värmen blir som påtagligast.

Lägenheten är perfekt beläget i Playa Flamenca med närhet till ett stort utbud av restauranger och service. Orihuela Costa är ett levande område året om och här finns nöjen för alla i familjen. Kustens största köpcentrum, Zenia Boulevard, ligger endast några minuter bort med bil och området erbjuder er 4 högkvalitativa golfbanor. Här finns även ett flertalet härliga stränder, minigolf, gocart och ett stort kulinariskt utbud.

För den som söker en välskött lägenhet med härliga uteplatser och närhet till restauranger och barer så är detta ett utmärkt alternativ. Kontakta oss på SkandiaMäklarna redan idag för visning av denna lägenhet, för här kommer ni att trivas.
Välkommen hem.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal badrum: 1 st

Byggnadsår: 2002

Christian Wastehed

SkandiaMäklarna Torrevieja
, Torrevieja

034-658... Visa telefon

christi... Visa epost