Annons 680492

Loading interface...

LägenhetDenia N, Denia, Spanien

Unikt tillfälle "runt penthouse" på Las Marinas, Denia N, Denia, Spanien

320 000 EUR 3 rum 123

Utland
Vi kan nu erbjuda en av de 5 unika takvåningarna som ligger i ett av de runda husen som finns ca 2 km ut på Las Marinas och ca 200 meter från stranden.
Den här takvåningen ligger närmast havet och har en fantastisk utsikt från den stora terrassen. Den här ljusa och rymliga lägenheten ligger på tredje våningen utan hiss.
Från entrén kommer man rakt in i vardagsrummet som har öppen spis och en öppen planlösning mot köket. I vardagsrummet finns 2 mindre terrasser och i köket finns ytterligare 1 terrass där man kan sitta och njuta av morgonkaffet.
Från vardagsrummet finns en utgång till en stor inglasad terrass som i sin tur har terrassdörrar ut till den öppna terrassen som har dusch och utsikt över havet och bergen i inlandet. Terrasserna går runt halva lägenheten och här finns ett fast bord och soffa. Det finns också vatten och el om man vill installera ett utekök.
Från vardagsrummet kommer man in i sovavdelningen och här finns en extratoalett samt 2 sovrum med badrum ensuite, det ena med badkar och det andra med dusch. Varje sovrum har egen mindre terrass som man kan gå ut på. Båda sovrummen har inbyggda garderober samt A/C och egna varmvattenberedare.
Det finns gott om parkeringsplatser framför huset och i huset bredvid finns ett stort förråd som tillhör lägenheten.
Takvåningen är i stort sett tom och säljs med de möblerna som finns på bilderna.
Hela lägenheten är i bra skick men behöver lite uppfräschning.
I området finns en stor pool som är till för husets alla gäster.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

Våning: 3 av 3

Hiss: nej

Byggnadsår: 1989

  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Håkan Sigemark

Bjurfors Denia
, Denia

034-672... Visa telefon

hakan.s... Visa epost