Annons 680492

Loading interface...

LägenhetFålhagen, Uppsala

Fålhagsleden 8c, Fålhagen, Uppsala

1 995 000 kr 2 rok 41,50

Söker ni en välplanerad lägenhet med närhet till city men ändå i ett lugnt område har ni kommit rätt! Från lägenheten tar ni er på ett par minuter till Resecentrum, några minuter extra tar er till stadens mitt med Uppsala universitets många institutioner och alla nationer. Denna mini-2:a med balkong med eftermiddags- och kvällssol har en generös takhöjd om ca 2,7 m och djupa fönsternischer med marmorbänkar. Här erbjuds ett praktiskt arbetskök, sovrum som rymmer en dubbelsäng, vardagsrum med utgång till balkongen samt ett stamrenoverat badrum.

HSB Brf Femman är en mycket bra förening med god ekonomi, trots många och stora renoveringar såsom stambyte av el-, vatten- och avloppsstammar, nya fönster, byte till säkerhetsdörrar samt fasad- och takrenovering (pågående). I den låga månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, bostadsrättstillägg samt bredband och TV grundutbud. Lägenheten disponerar två förråd (ett i källaren och ett på vinden).

Som boende på Fålhagsleden har ni inte bara nära till city och utmärkta pendlarmöjligheter både via tåg, buss och bil. På nära avstånd finner ni även Bergsbrunnaparken, Frodeparken och Fålhagens IP med motionsslinga och fotbollsplaner som vintertid förvandlas till skridskobanor. Kvarnengallerian ligger inom 10 minuters promenad från bostaden och erbjuder all tänkbar service såsom apotek, välsorterad matbutik, restauranger och systembolag. Det kommer även att öppna en matbutik på Liljegatan, ett stenkast från bostaden.

Välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 3 av 4

Hiss: nej

Avgift: 2 255 kr/mån

Kvm-pris: 48 072 kr/m²

Byggnadsår: 1938

Dagar på Boneo: 26 dagar

VISNINGAR

Söndag 27 september, kl 12:30 - 13:00

Läs mer hos mäklaren

Katarina Wiksell

Mäklarhuset Uppsala
Strandbodgatan 10, Uppsala

070-191... Visa telefon

katarin... Visa epost