Annons 680492

Loading interface...

RadhusSan Pedro del Pinatar, Spanien

El Mirador de San Pedro, San Pedro del Pinatar, Spanien

209 000 EUR 4 rum

Nyproduktion
Bostadsinfo:
Urbaniseringen ligger i San Pedro del Pinatar, mellan två hav med mer än 300 dagars solljus per år och en massa stränder vilket gör Costa Cálida till en destination med nästan oändliga möjligheter.

In genom bostaden möts man av ett öppet och ljust vardagsrum, ett modernt kök som leder ut till en vacker uteplats på baksidan. På bottenvåningen finns också ett sovrum med ett eget badrum samt en gästtoalett under trappan.

På övervåningen hittar man ytterligare två sovrum med tillgång till terrass, och ett stort dubbelbadrum. Alla radhus är utsmyckade med en trädgård, privat pool och parkering på tomten.

Områdesinfo:
San Pedro del Pinatar har ett unikt naturområde, Salinas regionalpark och Arenales i San Pedro del Pinatar är mycket mer än ett singulärt landskap av färger och förvånande fauna. Det är också ett av de hörnen som kan korsas aktivt, antingen genom att dra nytta av sitt nätverk av stigar eller genom att navigera på dess cykelfält och allt detta samtidigt som du fortsätter att lära dig mer om nyfikenheterna i detta utrymme som är hem för flamingos. Denna lilla kuststad är känd för sin fiskebakgrund, terapeutiska lerbad, saltlägenheter och stora sandsträckor.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 3 st

Antal badrum: 3 st

Byggnadsår: 2020

  • Balkong
  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Kjell Hammarlund

Svenska Mäklarhuset Torrevieja
Aveda. de las Naciones 24, Torrevieja

070-723... Visa telefon

kjell.h... Visa epost