Annons 680492

Loading interface...

Lägenhet, RadhusÅbylund, Haninge

Åbylundsvägen 449, Åbylund, Haninge

3 rok 77

På G
Här erbjuds en barn-/familjevänlig och optimalt planerad lägenhet som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Om du letar efter ett bostad i mycket gott skick har du kommit rätt.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor, öppen och lättmöblerad hall, och lite längre in finner vi ett fräscht, trevligt och modernt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita släta skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt, härligt och socialt vardagsrum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet, som är stort, rogivande och ljust, nås via hallen. Här erbjuds garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort, fräscht och stambytt och utrustat med toalett, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en liten, mysig och lummig uteplats med morgonsol och plats för ett mindre bord. Den andra, som nås från vardagsrummet, är en stor, underbar och takbeklädd altan som bjuder på trätrall, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar samt leder ut till bostadens fantastiska tomt med tillhörande staket.

Brf Åbylund är en trevlig, välskött och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller bastu, tvättstuga, soprum och föreningslokal.

Här bor du vid ett av Åbylunds bästa lägen, med Västerhaninge centrum och station inom gångavstånd. Haninge centrum och Port73 ligger tio minuter bort och Länna handelsplats, Dalarö, Tyresta Nationalpark och Rudan finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerhaninge har att erbjuda.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 5 423 kr/mån

Byggnadsår: 1983

Dagar på Boneo: 39 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Debbie Hansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Poseidons Gränd 3 A, Handen

070-141... Visa telefon

debbie.... Visa epost