Annons 680492

Loading interface...

VillaWest Estepona, Spanien

Vacker villa nära strand, West Estepona, Spanien

650 000 EUR 5 rum 330

Utland
Välkommen till denna charmiga och vackra villa nära Sotogrande med vacker utsikt över havet samt de klippiga och skyddadre vikarna i Mille de Plata. Ett boende i fantastisk omgivning nära internationella och exklusiva Sotogrande och med storslagen natur inpå knuten. Fronten på villan har en väl utformad och exotisk trädgård med natursten. Den stora entrén leder till bottenvåningen med fyra dubbelrum och två badrum, varav ett är ett sovrum med ett omklädningsrum, privat badrum och en riktigt imponerande privat terrass.

Bottenvåningen avslöjar en härlig matsal, fylld med ljus och rymd, en lounge med fina grå brickor och ett fullt utrustat kök, tillsammans med en generös studio. Vardagsrummet har en öppen spis. Vidare finns ekomnomiutrymme, en toalett samt ytterligare en ingång till den separata lägenheten med ett rum med dubbelsäng, oberoende kök och ytterligare ett privat badrum.

Den öppna loungen och matsalen har dubbelglasade åtkomstdörrar både till terrassen med skuggat grillområde och en stor solterrass. När du går nerför några steg når du infinitypoolen och den perfekta trädgården. Ytterligare en privat terrass kompletterar den fantastiska miljön. Bortom poolen finns en liten privat trädgårdsmark och ett área casita-område med en blandning av citrus- och avokadoträd.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 4 st

Antal badrum: 2 st

  • Balkong
  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Laszlo Toth

Mäklarringen - Costa del Sol
Mäklarringen, Costa del Sol

034-635... Visa telefon

laszlo.... Visa epost