Annons 680492

Loading interface...

LägenhetÖrby, Stockholm

Aspövägen 105 *FAST PRIS*, Örby, Stockholm

2 250 000 kr 1 rok 33

Ring för visning. I idylliska villakvarter hittar du denna smakfullt renoverade 1:a om 33 m² med öppen planlösning. Lägenheten har ett härligt hörnläge med generösa fönsterpartier i två väderstreck. Golven smyckas av vacker fiskbensparkett och ytskikten är ljusa. Ett ljust kök med stora arbetsytor skänker glädje till den matlagningsintresserade och bakom stilrena vita luckor finns gott om utrymme för diverse köksutrustning. Middagen kan med fördel avnjutas i köket där ett bord för 4-6 personer ryms. Tack vare den öppna planlösningen känns lägenheten superljus och har perfekta sällskapsytor för festliga tillställningar. På den vackra originalparketten i rummet ryms inte bara en stor soffa utan också en härlig sovalkov.
Föreningen har parkeringsplatser för uthyrning annars är det gratis parkering på gatan.

Örby är beläget mellan Älvsjö, Bandhagen, Högdalen, Hagsätra, Örby slott och Stureby. Örby domineras mestadels av mysig villabebyggelse, men det ligger även flera restauranger, några butiker och flerfamiljshus i området. Örby villastad kom till i början av 1900-talet och har förtätats i omgångar. Genom Örby löper ett smalt naturstråk och några parker som tillsammans med den mysiga villabebyggelsen inbjuder till härliga promenader i området. De flesta restauranger och butiker ligger längs Gamla Huddingevägen, men en del är också utspridda i området.

Kommunikationerna med denna stadsdel är utmärkta. Från Turingevägen går buss 161 som trafikerar sträckan Gröndal, Midsommarkransen, Älvsjö station, Bandhagen, Svedmyra, Skogskyrkogården och Bagarmossen samt buss 163 som trafikerar sträckan Bredäng, Fruängen, Älvsjö stn, Svedmyra, Blåsut och Kärrtorp. Från Gullmarsplan finns tunnelbana, bussar och tvärbana. Från Älvsjö station finns bussar och pendeltåg. Med bil tar ni er snabbt via Örbyleden och Södra länken.

... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 2

Hiss: nej

Avgift: 2 394 kr/mån

Kvm-pris: 68 182 kr/m²

Byggnadsår: 1936

Dagar på Boneo: 28 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Jeanette Giörtz

Bjurfors Enskede
Nynäsvägen 321, Enskede

073-257... Visa telefon

jeanett... Visa epost