Annons 680492

Loading interface...

VillaEl Peñoncillo, Spanien

Wow-faktor!, El Peñoncillo, Spanien

949 000 EUR 6 rum 151

Utland
Om du letar efter ett stort hus med panoramautsikt kan detta vara rätt för dig. En ny fastighet med en extremt hög standard med omsorg för varje detalj. Tomten har välvårdade trädgårdar och terrasser, en vacker infinity-pool och utsikt över hela Torrox & Penoncillo, med Medelhavet i alla riktningar.

Du kommer in i huset i en elegant hall med trappor som leder till både övervåningen som har sovrum och badrum och ner i den separata lägenheten på nedervåningen. Glasdörrar leder in i ett stort vardagsrum med vedspis och altandörrar ut till ett inglasat uterum som har den mest fantastiska utsikten. Till höger om korridoren finns det fullt utrustade moderna köket med alla vanliga apparater och två altandörrar, en ut mot en terrass i sydläge där du kan njuta av utsikten vid frukosten och en som leder ut till en terrass med tak som leder till infinitypoolen. På denna våning hittar du också ett sovrum med dubbelsäng med inbyggda garderober och ett duschrum bredvid.
På den övre våningen finner du det stora sovrummet med ett eget badrum, altandörrar som leder ut till en stor balkong där du även här kan njuta av den fantastiska utsikten i alla riktningar och ett par till altandörrar som går till en Romeo & Julia balkong. På denna våning finns också ytterligare ett sovrum med dubbelsäng med inbyggda garderober och ett badrum.

På nedervåningen finns en separat lägenhet med ett vardagsrum med vedspis, ett modernt utrustat kök med alla vanliga vitvaror, ett sovrum med dubbelsäng och inbyggda garderober och ett badrum för det perfekta boendet för alla gäster. På nedervåningen hittar du också ett förråd och tillgång till garaget med el och vatten plus en carport på ena sidan.

Detta hus måste ses för att uppleva dess läge och kvalitet!
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 4 st

Antal badrum: 4 st

  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Mark Walker

Mäklarringen - Costa del Sol
Mäklarringen, Costa del Sol

034-691... Visa telefon

mark.wa... Visa epost