Annons 680492

Loading interface...

LägenhetJärvastaden, Solna

Fridensborgsvägen 119, Järvastaden, Solna

2 825 000 kr 2 rok 41

Värt att nämna bostaden är ett kommande projekt. Är du intresserad vänligen kontakta ansvarig mäklare.

*Låg avgift
*Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
*Föreningen äger marken
*Luftig planlösning
*Stilfullt kök
*Full maskinell utrustning
*Badrum m kombinerad tvättmaskin och torktumlare
*Centralt läge i området
*ICA Nära i Järvastaden
*Puls & Träning i kvarteret
*Spegeldammsparken utanför porten
*Cykelspår till Kista
*Ursviks motionsområde
*Stort serviceutbud i Mall of Scandinavia
*Bussar på Fridensborgsvägen & Enköpingsvägen
*Nära påfart till vägnätet med 10 min till City


Hoppa in i Järvastadens kanske charmigaste bostad i uppskattade kvarter. Bostaden ligger bekvämt en trappa upp på första våningen. En mycket välplanerad bostad med en harmonisk känsla och genomgående ljusflöde, utmärkt planerad. Sällskapsrummet erbjuder stora ytor och ett fint ljusflöde från generösa fönsterpartier samt plats för större matbord för trevliga sammankomster om så önskas. Härifrån nås även balkongen som ligger i ett lugnt och soligt söderläge.

Här bor du på bästa läge i Järvastaden. Med sina välplanerade kvadratmeter passar den perfekt för såväl singeln som paret. Här finns alla tänkbara bekvämligheter såsom fullt utrustat kök och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Området är oslagbart med både natur,
kommunikation och service runt hörnet!

Brf Åkerbäret 1. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 167 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen med några minuters promenad bort ligger pendeltågsstationen Ulriksdal och runt husknuten finns busshållplatser för linjerna 505 och 540. Resan med pendeltåg till Stockholms central tar 10 minuter.

Området har många bra förskolor samt en grundskola. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren.

Du hittar även Överjärvagård som är ett populärt utflyktsmål med bland annat djur, kafé och antikaffär. Från lägenheten är det endast några minuter promenad till Ulriksdals golfklubb. Närmaste shopping/evenemang finner du 2 km bort i shoppingcentret Mall of Scandinavia samt nationalarenan Friends arena.

Råstasjön når ni på promenadavstånd, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön.

Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och flera gym. Järvastaden är ett expansivt område med allt man kan önska, däribland tandläkare, läkare, träningsanläggningar samt en större ICA Kvantum-butik.Varmt välkomna hem!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1

Hiss: ja

Avgift: 2 658 kr/mån

Kvm-pris: 68 902 kr/m²

Byggnadsår: 2018

Dagar på Boneo: 38 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Caroz Hassan

SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg
, Solna

070-143... Visa telefon

caroz.h... Visa epost