Annons

Loading interface...

VillaCosta Blanca, Polop, Spanien

Lomas del Polop, Costa Blanca, Polop, Spanien

4 rum

Nyproduktion
Moderna villor med pool och havsutsikt.

I sluttningarna mot Medelhavet mellan Benidorm och Altea ligger dessa nyproducerade villor. Här bor man på bekvämt avstånd service, stränder, nöje och flygplats.
Villorna ligger intill de charmiga gamla byarna La Nucia och Polop.
Polop är den mindre av dem med anor från morerna och stoltserar med en gammal borg och byns kyrka syns milsvida. Här bor ca 3 300 invånare medan La Nucia har ca 20 000.
I dessa finns många bra restauranger och affärer och de äldre kvarteren i La Nucia stammar från 1700-talet. Här finns också ett nytt kulturhus där bl.a. olika artister uppträder. Vidare hittar vi här en supermodern sportanläggning för allahanda sporter som t.ex. tennis, paddel, fot- och handboll, motorcross samt en inomhuspool. En enkel motionsform är vandring och här finns alla möjligheter.
På söndagarna håller man loppmarknaderna som alltid är kul att fynda på. Den startades som en kul grej av en svensk barägare i början av 80-talet och har idag vuxit till en av de största attraktionerna i området. Byn är också känd för sitt friska vatten som man kan hämta på Plaza de los Chorros där det strålar ur 221 kranar. Vatten från bergen har även gjort området bördigt med odling av frukt och grönsaker.
Bra kommunikationer med närhet till stränder, golfbanor och shoppingcentra. I byn finns även apotek, läkarmottagning och banker.
Till Alicante flygplats är det ca 5 mil.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtyta: 420 m²

Byggnadsår: 2018

Christer von Hauswolff

Helins Fastighetsbyrå AB
Kungsgatan 4, Göteborg

070-719... Visa telefon

christe... Visa epost

Annons