Annons 680492

Loading interface...

VillaBenijófar

Villas Ortigues 2, Benijófar

4 rok

Nyproduktion
Tillfälle att förvärva en av dessa trevliga moderna villor i den gamla byn Benijófar. På platsen kommer det endast att uppföras fyra villor av denna modell. Alla kommer med egen pool och stor solterrass. NU 3 kvar!

Husen passar mycket bra för permanent boende med sina 3 sovrum och 2½ badrum. Hög standard med bl.a. isolerade väggar och tak.
De levereras med komplett köksinredning exkl. vitvaror, kompletta badrum, anlagd trädgård med pool och belysningar. Som tillval finns golvvärme och AC.

Benijofar är en för området typisk spansk by med låga hus från olika tidsperioder omgiven av citruslundar.
Här finns ett bra utbud av restauranter bl.a. en svensk, ett engelskt bageri och olika spanska förstås. En trevlig park med promenadstråk och ett gammalt vattenhjul. By växer och därmed utbud av service. Man har heller inte lågt till andra byar som Rojales, Formentera de Segura och inte minst urbanisationen Ciudad Queseda. I alla dessa finns också bra utbud och en golfbana. Havet ligger ca 9 km bort och motorvägen AP-7 går minuter bort. På den tar man sig till flygplatsen i Alicante på ca 35 min. Torrevieja ligger ca 15 min bort.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtyta: 200 m²

Byggnadsår: 2019

Christer von Hauswolff

Helins Fastighetsbyrå AB
Kungsgatan 4, Göteborg

070-719... Visa telefon

christe... Visa epost