Annons 680492

Loading interface...

LägenhetJärla Sjö, Nacka

Fingerörtsvägen 4, Järla Sjö, Nacka

3,5 rok 84

På G
Nu är denna fina 3,5:a i mysiga Järla Sjö till salu. Här bor man med närhet till vatten och natur i ett lugnt barnvänligt område med mysig bilfri innergård. Mysig balkong med trätrall, här kan du avnjuta både frukost och lunch i solen. Lägenheten går att bygga om till en 4,5:a för den som önskar. Se alternativ planlösning!

Lägenheten är välplanerad och har ett smakfullt och socialt kök med snygga materialval och plats för matbord om ca 4-6 personer. I vardagsrummet finns plats för större soffgrupp och övrig möblering efter behov samt utgång till balkongen. Rummet är avdelat med skjutdörrar för att skapa ytterligare ett sovrum. Dessa dörrar kan tas ner. Mysigt sovrum med god plats för säng, skrivbord och lek. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg. I lägenheten finns ytterligare ett sovrum med plats för säng och förvaring. Intill finns ett förråd som kan användas som mindre sovrum om så önskas. Badrummet är modernt och helkaklat i vitt och grått. Här finns badkar, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt bra förvaring i flera överskåp.

Gård och omgivning bjuder tillsammans på en fridfull miljö med gräsmattor, planteringar och lekytor. Underbara Järla Sjö erbjuder badplatser, härliga promenadstråk och skridskoåkning under vintertid. Området ligger beläget mellan köpcentren Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som tillsammans ger ett shopping- och restaurangutbud utöver det vanliga. Kommunikationerna i området är toppen, Slussen ligger endast 10 minuter bort med Saltsjöbanan och bussar trafikerar området dygnet runt.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 4

Hiss: ja

Avgift: 5 378 kr/mån

Byggnadsår: 2007

Dagar på Boneo: april 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
, Nacka

070-999... Visa telefon

carina.... Visa epost