Annons 680492

Loading interface...

FritidshusKnebildstorp, Halmstad

Gamla Knebildstorp 49, Knebildstorp, Halmstad

3 095 000 kr 3 rok 63

Budgivning
Välkommen till detta ljusa och öppna fritidshus på Gamla Knebildstorp 49 med underbara sociala ytor både utomhus och inomhus samt ett mysigt sovloft. Huset är fullt isolerat och har två sovrum och kök samt ett vardagsrum vilket är integrerat med uterummet – smart fördelat på cirka 63 kvadratmeter. På tomten finns dessutom en friggebod om cirka 10 kvadratmeter vilket bidrar med ytterligare sovplatser.

När du går in möts du direkt av ett ljust, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för både soffgrupp och matbord med stolar. Detta är husets hjärta och här finns fönster från tre håll och ljuset flödar vackert och fritt, mycket också tack vare det integrerade uterummet som nås från vardagsrummet och har skjutpartier i glas. På sommaren är de sociala ytorna sömlöst sammanlänkade mellan uterummet och den stora altanen om cirka 70 kvm med rillad trall och motordriven markis. Badrummet är ljust och fint och utrustat med bland annat toalett, duschkabin och tvättmaskin.

Till huset hör en numrerad parkeringsplats på den gemensamma parkeringen. Fiber fås via Halmstad stadsnät och huset har kommunalt vatten och avlopp. Föreningen äger gemensamt marken och stugan går att belåna med en så kallad säkerhetsöverlåtelse.

Detta populära fritidshusområde är beläget mellan Halmstad city och Tylösand och förtrollar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar, omgärdade av mindre trädgårdar av skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havets och simstadions svalkande bad samt barnens favorit Äventyrslandet. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar dig dit på mindre än 10 min.

Välkommen till detta boende med toppenläge!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Andelsrätt

Tomtarea: 270 m²

Byggnadsår: 2009

Kvm-pris: 49 127 kr/m²

Dagar på Boneo: 59 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Henrik Borglin

Mäklarhuset Halmstad
Köpmansgatan 10, Halmstad

070-638... Visa telefon

henrik.... Visa epost