Annons 680492

Loading interface...

LägenhetFlatås, Göteborg

Svängrumsgatan 79, Flatås, Göteborg

4 995 000 kr 4 rok 95,50

Nyproduktion
På Top Floor, belägen högst upp i huset, en av föreningens största lägenheter och med extra takhöjd upp till 3,45 meter. erbjuds denna unika fyra om nästan 95,5 kvadratmeter. Bostaden passar lika bra för en barnfamilj, med flertalet sovrum samt inte minst lekytor och skolor på nära avstånd, som för er som letar efter en mer bekväm vardag bortom stort hus och dess underhåll. I denna bostad har ingen ännu bott, välkommen att trivas!

Flatås/ Högsbo har en attraktivt geografisk placering. Mitt emellan hav, natur och stadens mer centrala delar. Alltsammans på bekvämt gång- och cykelavstånd. En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria och nyöppnade Maträtt. Kollektivtrafiken i området är god med närmsta spårvagnshållplats Nymilsgatan. Från bostaden nås både havsliv, flertalet motionsmöjligheter och inte minst citykärnan med cirka 10 minuters cykelväg.

Föreningen Flatås Park består av 140 medlemmar med en spridning mellan ettor och fyror samt de unika Top Floor lägenheterna högst upp. Mellan de tre husen finns två gårdar som har varsitt miljöhus och inte minst en servicestation för cyklar där man bland annat kan pumpa däcken. Under de tre husen finns ett gemensamt parkeringsgarage och hissen tar dig enda från garage till Top Floor- planet. Det finns en ledig garageplats till denna bostaden för en summa av 1 250 kr i månaden. På garageplan är också ett förråd beläget. Bostäderna är Svanenmärkta vilket ställer höga krav på allt från materialval, energiförbrukning och till inomhusmiljön i själva bostaden. Inomhusmiljön blir sund, välventilerad och tyst med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Högst upp i huset, antingen via trapporna eller hissen, nås den rymliga hallen. Redan här slås man av den generösa takhöjden som är som högst i hallen. Här finns flera garderober och golvet är försett med klinker som senare övergår i klassisk ekparkett som också är enhetlig för hela bostaden. Väggarna är målade i en grå/ beige kulör som ger en god bas att inreda utefter. Till vänster i hallen nås också bostadens gäst-wc.

Rakt fram från entrén nås både kök och vardagsrum som ligger i öppet samband. Strax utanför de stora fönsterpartierna sträcker sig den generösa terrassen om hela 25 kvadratmeter. Utmärkt komplement till trädgård eller för dig som söker större balkong. Här råder gårdsvänt söderläge.

Det u-formade köket kommer från Marbodal och vitvaruparken från Siemens. Här erbjuds gott om förvaring och ytor för förberedande bestyr. Rostfria vitvaror med varmluftsugn och induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Invid kökets fönsterparti ges given plats för matbord som med fördel också kan dukas ut till långbord.

Bostadens tre sovrum ligger på rad från hallen med Master bedroom i mitten. Två garderober vardera i de två större sovrummen och en i det mindre. Samtliga sovrum har fönster som vetter mot gård.

Badrummet är försett med tidlös inredning både vad det gäller kakel och klinker samt badrumsmöblemang. Praktisk tvättavdelning i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt ovanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp. Klinker i grå nyans och kaklade väggar i vitt. På väggen sitter en vattenburen handdukstork. Duschväggarna är i klarglas 800 * 900 mm.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 5 av 5

Hiss: ja

Avgift: 5 242 kr/mån

Kvm-pris: 52 304 kr/m²

Byggnadsår: 2018

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Jonna Alm

Bjurfors Göteborg AB
Alelundsgatan 4, Göteborg

031-761... Visa telefon

jonna.a... Visa epost