Annons 680492

Loading interface...

VillaCancelada, Spanien

Modern villa byggd med många extra tillval belägen precis utanför byn Cancelada, Cancelada, Spanien

1 225 000 EUR 6 rum 415

Utland
Stora öppna sociala ytor med en 360 º öppen spis, stora fönsterpartier från golv till tak, beige marmor på alla golv utom badrummet i källaren, öppen planlösning med LED-belysning med dimmerbrytare och vackert fullt utrustat kök, frukostbar, Dekton bänkskiva, Miele diskmaskin, Siemens kombiugn, Novy induktion och fläkt, skåp som går från golv till tak.
En separat tvättstuga med handfat, amerikansk kyl, skåp och Silestone bänkskiva.
På övreplan finner du 3 sovrum med egna badrum och terrass. Badrummen har Wandcloset väggmonterade toaletter.
Den stora källaren har en andra vardagsrumsdel, ett mångsidigt område och sovrum och badrum, alla med golvvärme med separata termostater, extra TV-uttag, internetanslutning och LED-lampor. Förråd och teknisk rum finns också på detta plan. Med det intelligenta klimathanteringssystemet undviker du stora temperaturvariationer och minskar behovet av uppvärmning / kylning och sparar därför upp till 30% i energiförbrukning.
Anlagd trädgård med egen privat pool (1,5 m fullt djup), terrass med extra eluttag och plats för parkering av 2 bilar inom tomten.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 4 st

Antal badrum: 4 st

Jerry Kyrk

Bjurfors Marbella
Avda. de Manolete 1, Centro Plaza Local 12-13, Nueva Andalucia

034-661... Visa telefon

jerry.k... Visa epost