Annons 680492

Loading interface...

LägenhetSommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 4 B, Sommarro, Uppsala

2 195 000 kr 2 rok 57,50

På G
Välkommen till denna fina och ljusa genomgångslägenhet som erbjuder äldre charm bl.a. tack vare generös takhöjd om ca 2,70 m, tidsenliga fönster med fönsterbänkar av stenmaterial och fungerande öppen spis. Den välplanerade ytan fördelar sig på välkomnande hall med garderobsförvaring och delvis öppen planlösning, som skänker ljus, rymd och karaktär åt bostaden, mot köket som renoverades 2009. Här finns smakfull köksinredning och matplats vid fönster. Vidare finns fräscht helkaklat badrum från 2010 samt sovrum med inbyggda garderober. Avslutningsvis finns ett rymligt och inbjudande vardagsrum med vitmålat trägolv och fungerande öppen spis som bidrar till den höga mysfaktorn. Härifrån når du den avkopplande balkongen i soligt söderläge som är inbäddad bland tallarna och med vy över den vackert grönskande gården - här njuter du av tystnaden och det behagliga fågelkvittret! Lägenhetsinnehavarna nyttjar matkällarförråd om ca 1,5 kvm och källarförråd om ca 2 kvm.

I brf Sommarro bor du i en stabil och välskött förening med väl underhållen byggnad och god ekonomi, för några år sedan sänktes avgifterna med närmare 10 %. De gemensamma utrymmena består bl.a. av tvättstuga, torkrum, mangelrum, hobbyrum, cykelförråd och barnvagnsförråd. Gratis p-platser finns på gatan utanför men förhoppningsvis kan köparen erhålla en p-plats relativt snabbt då ingen står i kö för närvarande.

Här bor du i ett eftertraktat läge i natur- och citynära Sommarro som är ett fridfullt och attraktivt område, granne till Eriksberg, Norby och Ekeby, och med närhet till vacker natur i både Stadsskogen och Hågadalen, där många motions- och gångstigar erbjuds. Vintertid finns belyst skidspår i Stadsskogen. Här har du bekväm närhet till servicemöjligheter vid närliggande Västertorg i Eriksberg. I närheten finns många populära restauranger och busshållplatser som tar dig enkelt till hela staden. Med cykel tar du dig på några minuter till Friskis & Svettis Ekeby och det tar ca 10 minuter till city, Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ångström, BMC och USIF Arena med bl.a. tennis-, squash- och padelbanor.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 3

Hiss: nej

Avgift: 2 950 kr/mån

Kvm-pris: 38 174 kr/m²

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Arvid Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Drottninggatan 3, Uppsala

072-585... Visa telefon

arvid.w... Visa epost