Annons 680492

Loading interface...

LägenhetBromma / Johannesfred, Stockholm

Ståltrådsvägen 8, 1/2 TR, Bromma / Johannesfred, Stockholm

2 rok 57

På G
- Fina fönsterpartier i tre väderstreck
- Sjönära
- Balkong
- Charmiga detaljer i original
- Cirka 5 minuter gång till tvärbanan
- Mysigt område

Välkommen till en otroligt charmig gavel-tvåa! Stort vardagsrum med otroliga fönsterpartier i två väderstreck. Här finns gott om plats för bl.a. en större soffgrupp i kombination med en rymlig matplats. Balkong med dubbla dörrar i söderläge som vetter mot Ulvsundasjöns fina vatten. Sovrum i ett lugnt och mysigt gavelläge. Trevligt och rymligt kök med matplats. Helkaklat badrum.

I Johannesfred bor du i ett barnvänligt och lummigt område utan genomfartstrafik med Ulvsundasjön som närmsta granne. Här kan du under sommartid njuta av att bada från en trevlig brygga eller ta en mysig promenad längs med det glittrande vattnet. På vintern finns det istället möjligheter att dra ut på sjön med såväl skridskor som skidor.

Goda kommunikationsmöjligheter i form av såväl Johannesfreds tvärbanestation (avstånd cirka 6 min gång) som Solna Strands tunnelbanestation i blåa linjen. Tvärbanan tar dig på en station vidare mot Alvik och ett rikligt utbud av restauranger och service. Här kan du även byta till tunnelbanans gröna linje. Åker du istället åt andra hållet så kommer du direkt in till Sundbyberg Centrum följt av Solna station och Mall of Scandinavia.

I närområdena finns även anrika Ulfsunda Slott och Lillsjön som erbjuder ytterligare promenadstråk samt utegym. Fina möjligheter till service i form av närliggande Bromma Blocks som erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger, och Bryggeriet Handelsplats (endast ca 900 m) där du finner bland annat ett välrenommerat City Gross, Apotek, ÖoB, Bauhaus med mera.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 3 706 kr/mån

Byggnadsår: 1945

Dagar på Boneo: 25 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Tim Prasertsri

Svenska Mäklarhuset Bromma-Essingen
Gustavslundsvägen 167, Bromma

073-687... Visa telefon

tim@smh... Visa epost