Annons 680492

Loading interface...

LägenhetJohannelund, Linköping

Munkhagsgatan 98E, Johannelund, Linköping

1 395 000 kr 3 rok 66,50

På G
Varmt välkommen till denna trerummare om 66.5 kvadratmeter i populära och trygga Johannelund. Här finner du en ljus, fräsch och mysig lägenhet med sociala ytor, fint ljusinsläpp och stora fönster. Bostaden disponeras om ett öppet, ljust och lättmöblerat allrum med stora fönster som ger ett härligt genomgående ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffa och matgrupp vilket gör detta rum till hjärtat i lägenheten. Det yteffektiva och funktionella köket är från 2009 och är i genomgående vita köksluckor och rymmer plats för matbord samt stolar. Till lägenheten hör också två sovrum, ett badrum samt en mysig och rymlig balkong med lättmöblerade ytor.

RBF Trumspelaren är en välskött och gammal förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym och lekplats. I månadsavgiften om 2 961 kronor ingår bredband, värme, tv och ett väl tilltaget källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Varmt välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 3

Hiss: nej

Avgift: 2 961 kr/mån

Kvm-pris: 20 977 kr/m²

Byggnadsår: 1957

Dagar på Boneo: mars 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Emma Borgström

SkandiaMäklarna Linköping
, Linköping

070-971... Visa telefon

emma.bo... Visa epost