Annons 680492

Loading interface...

LägenhetAltea, Spanien

Totalrenoverad takvåning med en stor terrass i Alteas centrum, Altea, Spanien

349 500 EUR 4 rum 115

Utland
Den här imponerande takvåningen finns i centrum av Altea och bara 100 meter till stranden.
Det är en mycket ljus och rymlig bostad som ligger på 5 våningen i ett hus med hiss. Bostaden har renoverats till hög standard med högkvalitativa material och erbjuder en oslagbar plats!
Lägenheten består av 3 sovrum där det ena sovrummet har eget badrum med duschkabin. Båda badrummen har golvvärme och Mitsubishi luftkonditioneringsaggregat finns installerade med individuella termostatkanaler i alla rum. Alla sovrum har inbyggda garderober.

Lägenheten har öppen planlösnings mellan vardagsrum och kök med integrerade vitvaror. Tillgång till terrassen finns både via köket och vardagsrummet som skapar ett härligt ljusflöde. Terrassen har också en praktisk tvådelad markis som öppnas och stängs vid behov.

Det finns två hissar i det välskötta huset och en underjordisk parkeringsplats med förråd ingår i priset.

Med dess privilegierade läge i Altea centrum finns alla bekvämligheter runt hörnet som den smalspåriga järnvägen, bussar, alla typer av affärer, stormarknader och restauranger. Till stranden och Alteas mysiga strandpromenad är det 100 meter och till flygplatsen i Alicante tar det 45 minuter med bil.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 3 st

Antal badrum: 2 st

Våning: 5 av 5

Hiss: ja

Byggnadsår: 1987

Håkan Sigemark

Bjurfors Albir
, Albir

034-672... Visa telefon

hakan.s... Visa epost