Annons 680492

Loading interface...

LägenhetEnköping

Tunnelugnsvägen 1, Enköping

4 rok 94

På G
Varmt välkomna till denna underbara bostadsrätt med ett fantastiskt läge i Haga med mycket vackra omgivningar. Trots sitt natursköna läge är det endast ca 5 minuters bilresa in till Enköpings centrum.

Tunnelugnsvägen ligger i en mycket lugn del av Haga där det bor många barnfamiljer med fin sammanhållning bland grannar och en familjär känsla där barnen kan springa tryggt utan att behöva vara rädda för brådskande biltrafik. Härifrån kan ni enkelt gå till badplats och Haga slott. Det finns även en gång- och cykelväg in till Enköping.

Här finns två altaner placerade i olika väderstreck för att fånga upp dagens alla soltimmar! Den ena altanen finns på framsidan med morgonsol där ni gärna äter frukost för att sedan avrunda dagen i kvällssol på baksidan med den vackra utsikten som nästan tar andan ur en. Den fina tomten löper runt husets ena kortsida och här finns ett inrett varmförråd samt utrymme för att bygga till kallförråd. Här finns även plats för egna planteringar.

Bostaden har en mycket välplanerad planlösning om 94 kvm. Här finner ni en välkomnande hall intill wc och tvättstuga med bra förvaring och groventré. Ett kök med utgång till altan på baksidan och bra uppsikt över vardagsrum och matplats. Två bra sovrum samt ett fräscht, helkaklat badrum med badkar.

I vardagsrummet finns möjlighet att sätta upp en till vägg för att få ännu ett sovrum. Ni kan även göra i ordning den just nu oinredda vinden, ett utrymme på ca 70 kvm med möjlighet att sätta in en invändig trapp.

Välkomna med er intresseanmälan!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 4 055 kr/mån

Dagar på Boneo: 30 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Evelina Lund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Kungsgatan 28, Enköping

070-458... Visa telefon

evelina... Visa epost