Annons 680492

Loading interface...

LägenhetRoslags Näsby, Täby

Näsbyvägen 2, vån 1, Roslags Näsby, Täby

2 640 000 kr 1 rok 35

Nyproduktion
Designers Selection – Inrett och klart så du kan tänka på annat! Inflyttningsklara smarta studiolägenheter med stora balkonger endast 12 minuter från Stockholm city. Priset på denna lägenhet inkluderar Designers Selection.

Loftlägenhet med 4,20 i takhöjd!
Flexibelt tillträde - JA
Uthyrningsvänligt - JA

DESIGNERS SELECTION
DS är helt enkelt till för dig som vill att din nyproducerade lägenhet verkligen ska vara helt klar för inflyttning och inredd på det professionella och personliga sätt som du själv just nu inte har tid, ork eller lust att skapa. Allt du ser på bilderna ingår. Varje detalj står placerad precis som den gjorde när fotografen fångade ögonblicket. Läs mer om Designers Selection på www.unum.se

Loftlägenhet med 4,20 i takhöjd!
Flexibelt tillträde - JA
Uthyrningsvänligt - JA

SMARTA STUDIOLÄGENHETER MED HOTELLKÄNSLA
Centralt beläget i Täby och bara 12 minuter från stan väntar ett skönt liv med umgänge, träning och vardagslyx. Allt i en inspirerande och genomtänkt miljö. Flexibelt tillträde. UNUM består av studios på 1 RoK varav några med smart sovloft om 11 kvm en trappa upp.

Kontakta mäklare:
- Köp som juridisk person.
- Hyr ut din lägenhet.
- Balkong på 7 kvm.
- Tillträde flexibelt.
OBS! Notera att bilder, planlösningar m.m. i denna annons kan gälla andra lägenheter i projektet. För bästa service, kontakta mäklare och besök unum.se

EXTRA ALLT
På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv, och ett fullt utrustat utegym med utsikt över takåsarna. Ett gemensamt stort second living room gör det enklare att bjuda hem kompisarna på middag och kan ge ett skönt miljöombyte när du arbetar hemma en dag. I källaren finner du husets cykelpool, där du kan boka en cykel för storhandlingen i närliggande Täby C eller för en skön tur till badet.

ETT MER FLEXIBELT BOENDE
Kanske blir en bostad i Unum ditt första eller andra egna hem. Kanske fungerar den som övernattningslägenhet, eller kanske väljer du att hyra ut din studio direkt. Vare sig du är privat bostadsköpare eller juridisk person är du välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta oss för mer information. Unum är uthyrningsvänligt och ett lite modernare sätt att bo på.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 10

Hiss: ja

Avgift: 3 041 kr/mån

Kvm-pris: 75 429 kr/m²

Byggnadsår: 2019

Dagar på Boneo: 18 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Daniel Senkal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Esplanaden 6, Täby

070-162... Visa telefon

daniel.... Visa epost