Annons 680492

Loading interface...

VillaSon Moix, Spanien

Renoverad finca med stora ytor, gästhus och gästlägenhet, Son Moix, Spanien

4 000 000 EUR 13 rum 600

Utland
Denna fantastiska finca ligger i utkanten av Palma, en bit bakom Iberostar fotbollsstadium och har en fantastisk utsikt över hela staden och havet i horisonten. Fastigheten sträcker sig över 3 tomter med en total yta på 9 000 kvm och har mycket mer potential än vad som nyttjas i dagsläget. Idag består fastighetsbeståndet av en huvudbyggnad/fincan som totalrenoverades 2017, ett separat gästhus om 120 kvm samt en gästlägenhet.

Huvudbyggnaden har 3 våningsplan. Huvudentrén öppnar upp till en entréhall med en elegant stor, svängd trapp som går upp till nästa våning. Från hallen kommer man vidare både till det separata, stora moderna och fullt utrustade köket med frukostbord, till en matsalsdel angränsande ett av vardagsrummen samt till ett kontorsrum.

Både trappen och en hiss tar dig upp till första våningsplanet med 4 dubbelsovrum varav 2 har en-suit badrum och de andra två delar på ett badrum.

På det andra våningsplanet finns ytterligare 2 sovrum varav det ena har en-suit-badrum. På detta våningsplan finns också ett stort allrum med en rymlig soffgrupp och en härlig utsikt över ägorna genom ett mycket stort fönsterparti.

Sovrummen har franska balkonger och flera av dem har också fina träbjälkar i taket.
Fastigheten har också ett gym och en härlig tak-in-closet med takbjälkar.

Alla rum har AC/ luftkonditionering och elektrisk golvvärme, varmvattnet värms upp med solenergi, fastigheten har en privat brunn som tillhandahåller dricksvatten och ett biologiskt nedbrytbart brunsvattensystem.

Utanför huvudbyggnaden finns en mycket stor pergola övertäckt terrass med utrymme för 10-talet personer att äta och umgås utan att trängas.

Under huvudbyggnaden finns ett garage om 200 kvm med plats för upp till 10 bilar.

Det är 4 ingångar till tomten, alla med elektriska grindar, i den välskötta trädgården ligger en stor pool, några av de äldsta olivträden på Mallorca och den privata brunnen.

På tomten finns också ett separat gästhus om 120 kvm samt en separat gästlägenhet.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 9 st

Antal badrum: 8 st

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

LiseLotte Wanre Östlund

HusmanHagberg Mallorca
Calle Tomás Vila 12, Palma, Mallorca

034-663... Visa telefon

liselot... Visa epost