Annons 680492

Loading interface...

VillaVårkumla, Falköping

Vårkumla Backgården 4, Vårkumla, Falköping

675 000 kr 7 rok

På G
Välkommen till Vårkumla och Backgården 4!

Trevlig villa med lantligt läge som tidigare har varit bostadshus på den intilliggande gården men som idag är avstyckad på en egen fastighet. Villan uppfördes ursprungligen 1926 men har renoverats i 2005. På entréplanet finns groventré, helkaklat badrum från 2005, stort kök med angränsande matplats, stor entréhall, vardagsrum och ett sovrum. På övre plan finns allrum, toalett från 2005, tre sovrum samt två isolerade förråd i sidovindarna. Liten källardel med pannrum, vedförråd och matkällare. Uppvärmning med ved. Fiber finns till båda fastigheterna. Det enskilda avloppet måste göras om. Huset är i visst behov uppfräschning av framförallt ytskikt.

På tomten finns även ett dubbelgarage, två uthus, ett större magasin, ett f.d. brygghus i sämre skick samt en jordkällare.

På en egen angränsande fastighet finns ett litet torp uppförd 1911 men delvis renoverat 2006. Här finns hall, badrum, kök, vardagsrum, groventré och ett sovloft. Byggnaden är i behov av renovering. Ett framtida generationsboende eller kanske ett eget boende för den äldre tonåringen.

Den lilla kyrkbyn Vårkumla ligger ca 10 km söder om Falköping och ca 3 km öster om Kinnarp och Slutarp. Två trevliga samhällen som idag är sammanväxta med varandra och det refereras ofta till byn som en enhet: Kinnarp-Slutarp. Här finns skola F-9, idrottsförening och i Slutarp finner man närmaste matvarubutik. I Falköping finns goda tågförbindelser och ett rikt serviceutbud.

Blir du nyfiken? Detta är en kommande försäljning som beräknas bli till salu under hösten 2020. Kontakta mäklaren för mera information.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 1 788 m²

Byggnadsår: 1926

Dagar på Boneo: 55 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Gregers Winbo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
Storgatan 1, Falköping

073-867... Visa telefon

gregers... Visa epost