Annons 680492

Loading interface...

LägenhetFålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 8C, Fålhagen, Uppsala

2 rok 62

På G
Välkommen till denna rymliga och smakfullt inredda 2:a belägen högst upp i byggnaden! Flera charmiga detaljer har bevarats som de nyslipade trägolven och snickeridetaljer. Från hallen målad i sobert färgval finner ni praktisk förvaring i form av både skjutdörrar och klädkammare, härifrån möts ni av det ljusa matrummet med plats för 6-8 personer. I vardagsrummet som är lätt att möblera, finns en öppen spis samt utgång till den mysiga balkongen, här kan ni avnjuta härlig eftermiddag och kvällssol! Det modernt och ljust inredda köket är utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och fläktkåpa i rostfritt samt integrerad kyl/frys. Matplatsen rymmer 2-4 personer och köket har gott om förvaring samt och ett slipat äldre trägolv som bryter av den moderna stilen på ett mycket smakfullt sätt. Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel, ett fint ljusinsläpp och vackra trägolv. Det ljusa badrummet är utrustat med badkar och inredd med vacker spegel och belysning.
Denna lägenhet har en planlösning som verkligen inbjuder till trevlig social samvaro!

Bostadsrättsföreningen Torkel består av 32 lägenheter och har en stadig ekonomi. Det finns 14 parkeringsplatser i föreningen med separat kö vilket är sällsynt för bostadsrättsföreningar i Fålhagen. Föreningens stora och lummiga innergård kan nyttjas av alla föreningens medlemmar. I källaren finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt mindre träningsrum med grundläggande träningsutrustning.

Vid Torkelsgatan 8 C i Fålhagen bor du centralt i ett av Uppsalas mest uppskattade bostadsområden. Från bostaden har du tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. För dig som har bil finns parkering längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans
på- och avfarter.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 4

Hiss: nej

Avgift: 4 234 kr/mån

Byggnadsår: 1944

Dagar på Boneo: 56 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Adam Lindh

Mäklarhuset Uppsala
Strandbodgatan 10, Uppsala

073-914... Visa telefon

adam.li... Visa epost