Annons 680492

Loading interface...

VillaCompeta, Spanien

Cómpeta, Competa, Spanien

495 000 EUR 11 rum

Utland
Lantligt "Bed and Breakfast", där du kan bo och driva ditt företag från ett och samma ställe. Här finns möjligheter att skapa privata fester, evenemang och cermonier i en rofylld och vacker miljö.
Fastigheten är belägen endast 5 minuter från den vitkalkade byn Cómpeta, och bara en timme från Malagas flygplats.

Fastigheten består av 3 byggnader med totalt 10 lägenheter med en kapacitet att tillgodose upp till 25 personer. Samtliga lägenheter har utsikt över havet och bergen. Fastigheten bjuder också på en restaurang med stora terrassytor där man kan förse minst 50 ätande gäster. Tomten är på 3500m2, omgiven av tallar, olivträd, fruktträd och annan grönska. På tomten finns också en pool.

Den centrala byggnaden består av vardagsrum-matsal med öppen spis, kök, badrum, bar område och ett sovrum.
Framför denna byggnad ligger den stora restaurangterrassen med inbyggd grill med spektakulär utsikt över bergskullar och hav.
Det finns två andra byggnader har egna entréer och parkeringsplatser. Den större av de två rymmer 6 av lägenheterna. 2 stycken i markplan med kök, vardagsrum/matrum, badrum, stort sovrum och rymlig terrass med havsutsikt. På första våningen ligger ytterligare 3 lägenheter med sovrum / vardagsrum, små kök, badrum och alla har sina egna privata terrasser att sitta ute och äta, med samma fantastiska utsikt. Översta våningen är en takvåning med stort sovrum och vardagsrum, kök, badrum och hela takterrassen med panoramautsikt över havet, bergen och byn Competa.
Den tredje byggnaden har 3 lägenheter. I markplan har man ett rymligt vardagsrum / reception, stort kök, badrum och kontor som skulle kunna användas som mindre sovrum. I entréplan finns också tvättomat som alla har tillgång till. På övre plan finns ytterligare två lägenheter både med kök, badrum, vardagsrum / sovrum och terrasser.

Fastigheten säljs möblerad, och är registrerad hos Junta de Andalusien som en 'Casa Rural'. En fantastisk möjlighet att göra drömmen till verklighet!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Antal sovrum: 10 st

Antal badrum: 11 st

Tomtyta: 3 500 m²

  • Terrass
  • Gemensam pool
  • Havsutsikt
Läs mer hos mäklaren

Cecilia Andersson

Mäklarhuset Nerja
Calle Diputación 19, Nerja

034-683... Visa telefon

cecilia... Visa epost