Annons 680492

Loading interface...

VillaTorrevieja - Torrevieja, Torrevieja, Spanien

Unik villa för hela släkten eller perfekt för affärsverksamhet, Torrevieja - Torrevieja, Torrevieja, Spanien

595 000 EUR 12 rum 387

Utland
Vi på SkandiaMäklarna kan med stort nöje erbjuda denna unika och underbara villa med plats för hela familjen med sina nio sovrum, fyra badrum, vardagsrum och kök samt dubbla hallar/sällskapsrum. Bostaden är pedantiskt skött och är i ett mycket gott skick, så här kan ni inreda i er personliga stil och börja njuta av er vardag i Spanien. Huset har också garage, tvättstuga och underbara uteplatser. På den stora grönskande tomten finns en privat pool och härliga ytor att umgås på.

I närheten så finns ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och all den service som ni kan behöva under er tid i Spanien. Torrevieja är en stad med ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och nöjen för hela familjen så som shopping, golf, minigolf, gocart, strandhäng m.m. Här finns något för alla åldrar. I Torrevieja med omnejd finns det många fantastiska stränder varav några blivit prisbelöna och omnämnda som några av Spaniens bästa stränder.

För dig som söker något för hela familjen eller ett hus att använda som affärsverksamhet exempelvis Bed and Breakfast eller vanligt uthyrning för större sällskap. Här finns en oändlig potential att utforska. Kontakta oss idag för mer information.
Välkommen hem.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 9 st

Antal badrum: 4 st

Byggnadsår: 1983

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Christian Wastehed

SkandiaMäklarna Torrevieja
, Torrevieja

034-658... Visa telefon

christi... Visa epost