Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCumbre del Sol, Spanien

Nytt fint proejkt med lägenheter i Cumbre, Cumbre del Sol, Spanien

290 000 EUR 3 rum

Nyproduktion
Nybyggda lägenheter till salu i urbaniseringen Cumbre del Sol, vid strandpromenaden, i Benitachell kommun, mellan Jávea och Moraira, på Costa Blanca norra.

De består av 6 olika modeller med priser från 290,000 € till 329,000 € med 2 sovrum, 2 badrum och 180 m2.

Nybyggda lägenheter, med modern arkitektur, med 2 sovrum och 2 badrum, öppet kök, matsal och vardagsrum med flera modeller att välja mellan, terrass och trädgård på bottenvåningen eller terrass och solarium på översta våningen, allt fördelat för att få ut mesta möjliga av utrymmena samt dra fördel av ljuset och erbjuda komfort.
Lägenheternas utrustning är planerad för bästa komfort med golvvärme, kall luftkonditioneringssystem med kanaler och termostat i vardagsrummet, generering av varmt vatten samt att alla apparater och vitvaror ingår.

De gemensamma områdena är utformade för avkoppling och njutning med familjen, med en pool omgiven av stora terrasser för att njuta av solen, lekplatser, sociala klubbar, trädgårdar och parkeringsplatser. Nära Cala del Llebeig, stadens centrum i Moraira och naturligtvis alla tjänster som erbjuds av Residential Resort Cumbre del Sol.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca
Passeig Ramon Ortega, Denia

034-618... Visa telefon

anna.we... Visa epost