Annons 680492

Loading interface...

VillaLa Florida, Spanien

Rymlig villa med trädgård och privat pool i La Florida, La Florida, Spanien

339 995 EUR 4 rum 160

Utland
Välkommen till denna välskötta villa med trädgård och en stor privat pool. Villan som byggdes i slutet av 80-talet är mycket välskött och har en genomtänkt planlösning, där alla rumsfunktioner är fördelade över ett plan. På tomten om ca 600 kvm finns gott om plats för loungemöbler, solstolar och grill om du så önskar det. I trädgården finns trevlig växtlighet med bland annat citronträd och palmer.

Du välkomnas direkt in i ett allrum som idag är möblerat med ett vitrinskåp och en matplats för 4–6 personer. Vidare kommer du in i vardagsrummet där det finns en soffgrupp, tv-möbel och ytterligare en separat matgrupp för fyra personer. Köket som är avskilt från vardagsrummet via ett valv och en bardisk är fullt utrustat. I anslutning till vardagsrummet finns en kontorsdel som har direkt utgång till trädgården, kontorsdelen nås via ett fåtal trappsteg.

Tre rymliga sovrum med behagligt ljusflöde och med gott om plats för dubbelsängar och sängbord. Ett av sovrummen är idag möblerat med två enkelsängar och ett sängbord. Alla sovrummen är även utrustade med AC.

Två fräscha badrum, varav det ena är utrustat med dusch och det andra med badkar med duschväggar. Det ena badrummet är ett en suit badrum till huvudsovrummet.

Precis utanför dörren finns det gott om caféer och restauranger och till La Zenia Boulevard med sina ca 120 butiker ligger i närheten.

Fastighetsskatt (IBI): ca 378 EUR/år

Kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

Playa Flamenca är ett etablerat och levande område bara några kilometer söder om Torrevieja. Området har byggts upp kontinuerligt sedan 80-talet med bostäder och service i en härlig blandning vilket ger en unik karaktär och hemtrevlig känsla. Många har valt att bosätta sig här permanent vilket gör att hög och lågsäsong inte blir lika märkbart och det är en bra blandning av nationaliteter. Varje lördag är det marknad och här finns även ett sportcenter för den aktive.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 3 st

Antal badrum: 2 st

Byggnadsår: 1989

Ewa Nyström

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-506... Visa telefon

ewa.nys... Visa epost