Annons 680492

Loading interface...

VillaKarlsborgsområdet - Trosa, Trosa

Spantgatan 15, Karlsborgsområdet - Trosa, Trosa

4 800 000 kr 5 rok 104

På Spantgatan 15 i Trosa välkomnas du av ljus och charm. Här har man lagt ner det där lilla extra för att skapa ett riktigt idylliskt hem, med vackra och härliga detaljer. Det ljuvliga köket renoverades 2017 med sobra gråa färger i stilfull design, i samma perfekta ton som i resten av huset. Ägaren har lyft taket och satt in takfönster för att maximera ljuset. På golvet ligger vitsåpade breda träplankor, som förhöjer den charmiga känslan ännu mer.
Huset är ett väldisponerat enplanshus i vinkel, med 4 bra sovrum med genomgående ljusa kulörer. Utomhusmiljön är både välkomnande och samtidigt privat. På tomten finns också en charmig gäststuga, med högt i tak, WC/dusch, bastu och golvvärme. Den fina gäststugan kan användas som både tonårsrum eller till dina gäster, men ger dig även möjlighet att bedriva verksamhet i hemmet. Med enkla medel kan en Trinett sättas in för eget boende och kanske bastun kan göras om till sovrum tillsammans med det vidbyggda förrådet? Ett hus med många möjligheter helt enkelt.
Här bor du perfekt, i ett barnvänligt och fridfullt område, nära hav, skola och det pittoreska centrumet. Detta charmiga och hemtrevliga enplanshus är verkligen en riktig husdröm!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 981 m²

Byggnadsår: 1975

Kvm-pris: 46 154 kr/m²

Dagar på Boneo: 41 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Karin Esberg

SkandiaMäklarna Trosa
, Trosa

070-428... Visa telefon

karin.e... Visa epost