Annons 680492

Loading interface...

LägenhetMarstrandsön, Kungälv

Villa Maritime Lgh 205 V. 29 & 30, Hamngatan 35, Marstrandsön, Kungälv

840 000 kr 2 rok 53

Villa Maritime är ett familjärt boende med ett stort utbud med bland annat reception, pool, nytt gym, bastu, grill, trädgård, trevlig restaurang med uteservering på kajen.
Kaj-läge med närhet till hamn och båtliv, det populära badet på söder samt butiker, restauranger, gallerier, caféer. En härlig plats att vistas oavsett årstid.
Fastigheten är näst intill granne med färjan så packningen behöver inte bäras en längre sträcka, dessutom finns bekvämligheter som hiss.
Bara att komma och gå, njuta var timma av att bara koppla av och strosa omkring bland allt det vackra på västkustens eget paradis Marstrand.
Lägenheten är om två rum och kök och en underbar terrass med fantastiskt bra solläge, en fantastisk utsikt och generösa ytor att duka upp för middag.
Möblemang och tillbehör ingår i köpet och är föreningens egendom. Badrummet med dusch, wc och handfat går även detta i ljusa kulörter och är helkaklat med klinker på golvet.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljus färgsättning på väggarna.
Ett sovrum, som erbjuder två enkelsängar och fönster att ro ut mot Carlstens fästning.
Köket med vita luckor erbjuder bra arbetsytor och gott om skåps utrymmen. Fullutrustat med diskmaskin, mikro, kyl/frys och spis med spisfläkt.
Ett härligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier med trevlig utsikt som vetter ut mot hamninloppet, här finns plats för både matbord och soffgrupp.
På terrassen med fantastiskt bra solläge finns det ett rymligt bord med stolar för en trevlig middag, även här fantastisk utsikt mot gästhamnen.

Precis utanför lägenheten väntar folkliv, restauranger, caféer och butiker. Lika kort väg är det till varma klippor, salta bad eller aktiviteter som vatten- och båtsport. Marstrand är för seglingen, vad Båstad är för tennisen. Du har heller aldrig långt till lövskogsängar och natursköna vandringsleder.
välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2

Hiss: ja

Avgift: 328 kr/mån

Kvm-pris: 15 849 kr/m²

Dagar på Boneo: 26 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Pernilla Berger

Bjurfors Marstrand
, Marstrand

070-813... Visa telefon

pernill... Visa epost