Annons 680492

Loading interface...

RadhusCullera, Spanien

Nybyggda radhus i vackra kuststaden Cullera, Cullera, Spanien

240 000 EUR 4 rum

Nyproduktion

Här har vi glädjen att presentera ett projekt bestående av 7 radhus i den vackra kuststaden Cullera, endast 30 minuter från Valencia stad.
Beläget vid fyren i Cullera och med en vacker utsikt över Medelhavet. Urbanisationen består av sju radhus med 3 sovrum, 3 badrum, förråd, oberoende garage för flera fordon och stora terrasser. Alla rum har havsutsikt.
I urbanisationen så finns det även ett fint poolområde. Det finns möjlighet att välja material av högsta kvalitet i alla rum för att få ditt drömhem.
Det finns 4 radhus kvar till försäljning med priser från 240,000 € med boyta 199m2 till 300,000€ med boyta 255m2.

Allmänt om området:

Omringad av stora apelsingårdar och risfält hittar vi Cullera. Den spanska semesterbyn dit spanjorerna själva åker på semester. Bakom dig har du berget och framför dig har du stranden som är 17km lång och 75m bred och därmed har den en fantastisk strandpromenad. Under sommaren är det högsäsong på strandpromenaden; flertalet resturanger, barer, marknadsstånd, affärer och ett tivoli för de små. Cullera har bra förbindelser med den lokala bussen och även en tågstation där du kan åka till Valencia bara 30 minuter bort och även Gandia inom en timmes resa med tåget, vilket gäller alla säsonger. Under lågsäsongen kan du njuta av lugnet. Vill du gå ut och äta så beger du dig bara till centrum där ca 22000 invånare bor året runt. Där hittar du mataffärer, apotek, klädaffärer, restauranger och barer.

Hör av er till oss på Mäklarringen i Valencia för mer information om detta intressanta projekt och om denna fina stad i Valenciaregionen!
... Läs mer

MER FAKTA

Antal badrum: 3 st

Anna Westberg

Mäklarringen Valencia
Pintor Salvador Abril35 Ruzafa, Valencia

034-618... Visa telefon

anna.we... Visa epost