Annons 680492

Loading interface...

LägenhetTorre Del Mar, Spanien

Golfnära med stora fönster, fina vyer, terrasser och poolområde, Torre Del Mar, Spanien

168 800 EUR 3 rum 88

Nyproduktion
Varmt välkommen till Baviera Hills, ett nytt projekt med ett attraktivt läge invid en välskött golfbana och på behagligt avstånd från hav och strand. Här byggs lägenheter med två och tre sovrum samt fina gemensamma ytor med bland annat pool.

Tack vare en genomtänkt planlösning och arkitektur har varje lägenhet ett generöst ljusflöde och lättmöblerade ytor. Allt har planerats noggrant för att erbjuda dig ett bekvämt, rymligt och högkvalitativt hem i Spanien.

Costa del Sol är perfekt för att spendera mycket tid utomhus, därför att just utomhusytorna varit viktiga när lägenheterna designades. Stora terrasser eller uteplatser. Klimatet och närheten till havet gör detta till ett attraktivt boende och område. Från de stora fönsterpartierna eller från din privata terrass har du en magnifik utsikt över golfbanan som, precis som en stor trädgård, ligger precis framför Baviera Hills.

Priser från 162 000 EUR (plus skatt)


Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Nerja för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

  • Terrass
  • Gemensam pool
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Michelle Bång

HusmanHagberg Nerja
Avda. Castilla Perez 5, Nerja

072-587... Visa telefon

michell... Visa epost