Annons 680492

Loading interface...

VillaHöör

Maglasäte 502, Höör

2 495 000 kr 6 rok 192

Budgivning
Varmt välkommen till Maglasäte 502 och detta hemtrevliga hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet. Bostaden har låga driftskostnader.

Här kan du antingen ta huvudingången via den trevliga och funktionella hallen eller gå in genom groventrén med diskho och klinkergolv. Väl inne i huset finns ett stort, härligt och praktiskt kök, ett rymligt och öppet vardagsrum, fyra sovrum och ett stort, fräscht och trevligt badrum med wc, dusch, badkar, kommod, handdukstork, golvvärme och spotlights.

Huset är beläget på en trevlig och härlig tomt med lekstuga, många soltimmar och pool, denna kan ingå i köpet eller så kan säljaren ta bort den om så önskas.

Här finns också ett garage om ca 70kvm med goda förvaringsmöjligheter, 16A eluttag och plats för flera bilar.

I Maglasäte ligger dessa populära, mysiga och fridfulla kvarter. Höörs centrum ligger inom gångavstånd och Vaxsjön och Ringsjön ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på fina skogspartier, friluftsområden och tågstation. Här på Maglasäte 502 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 1 212 m²

Byggnadsår: 1909

Kvm-pris: 12 995 kr/m²

Dagar på Boneo: 31 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Marcus Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
Nya Torg 3B, Höör

070-455... Visa telefon

marcus.... Visa epost