Annons 680492

Loading interface...

VillaSlaka, Linköping

Pilspetsvägen 28, Slaka, Linköping

5 950 000 kr 8 rok 232

Budgivning
Välkommen till Pilspetsvägen 28, ett stort bostadshus i fint skick fördelat på två plan. Här kan ni njuta av en totalyta på 270 kvm, ett vidbyggt garage och en härlig utemiljö i ett familjärt område. De generösa sällskapsytorna och hela 6 sovrum är perfekt för dig som vill samla vänner och familj tillsammans. Bostaden erbjuder två braskaminer, ena i vardagsrummet på entré plan samt andra i allrummet på övre plan, vilket höjer myskänslan. På de varmare månaderna finner du solen hela dagen och kvällen på altanen där det finns plats för utemöbler.

Ni väntas av en väl tilltagen trädgård med fruktträd och blommor som omringas av en lummig grönska. Här finns plats för egna planteringar för den som är trädgårdsintresserad. Det vidbyggda garaget rymmer både bil verkstadsutrymme samt vin-/matkällare. Uppfart med plats för två bilar på bredd.

Slaka är ett trivsamt och familjärt område med mycket aktivitet i närområdet. Adressen är belägen i närhet till skogspartier, lekplatser samt skolor. Flera löpspår, Slakas motionsförening där längdskidspår finns på vintern samt hockeyrink ligger i närhet till bostaden. Lambohovs centrum finner du ca 5 km bort där ni hittar mataffär, apotek och vårdcentral.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 876 m²

Byggnadsår: 1989

Kvm-pris: 25 647 kr/m²

Dagar på Boneo: 25 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Gustav Spetz

Bjurfors Linköping
Sankt Larsgatan 24, Linköping

076-942... Visa telefon

gustav.... Visa epost