Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCentralt, Kungälv

Floragatan 4, Centralt, Kungälv

1 rok 27,50

På G
Om ett tag har vi nöjet att presentera denna sällan återkommande etta på populära Floragatan i Kungälv! En kvadratsmart lägenhet med allt det mindre huhållet behöver. Här erbjuds helkaklat fräscht badrum med badkar, rum med plats för soffa, säng och matbord samt litet gulligt kök.

Här blir man del i en välmående bostadsrättsförening som genom åren utfört näst intill samtliga stora renoveringar. Mycket låg belåningsgrad och en stabil ekonomi. Föreningen har både egna p-platser samt garage (kölista). Bostäderna här säljs mycket sällan vilket speglar att de boende trivs mycket bra i området.

Floragatan har ett centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som nu inspirerande växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via nya resecentrum endast en kort promenad bort. Hela området är mycket trevligt och familjärt med blandad bebyggelse av flerfamiljshus, radhus och friliggande villor.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 4

Hiss: nej

Avgift: 2 120 kr/mån

Byggnadsår: 1965

Dagar på Boneo: mars 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Mathilda Hansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Gymnasiegatan 4, Kungälv

073-533... Visa telefon

mathild... Visa epost