Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCaleta de Vélez, Caleta de Velez, Spanien

Caleta Green, Caleta de Vélez, Caleta de Velez, Spanien

177 000 EUR 4 rum

Nyproduktion
Caleta Green är ett nyproduktionsprojekt som ligger i ett lugnt och fint bostadsområde intill Baviera Golf. Projektet är beläget ca 10-15 minuters promenad från strand och båthamn och i närområdet finns det också vackra vandringsleder. Bostadsområdet ligger i en dal som gynnas av det idealiska mikroklimatet där du kan njuta av solen ca 320 dagar om året. På ca I,5 timmars bilfärd ligger Sierra Nevada som erbjuder skidåkning i världsklass.

I projektet finns det totalt 115 lägenheter med 2-4 sovrum, samtliga med 2 badrum. Lägenheterna har genomgående hög standard med golv, badrum och kök från ett av spaniens exklusivaste märken Porcelanosa. Köket kommer fullt utrusat, AC finns installerat med både kall- och varmluft i både sovrum och vardagsrum och samtliga lägenheter har stora fönsterpartier för att njuta av ljuset och det omgivande landskapet. I priset ingår både parkeringsplats i garage och förråd.

Lägenheterna i entréplan har både terrass och trädgårdar. På våningsplan 1 finns några lägenheter med normalstora terrasser men det finns också de med trappa till en privat takterrass. Därutöver finns det takvåningar i projektet.

I bostadsområdet kommer det finnas saltvattenpool, barnpool, social sncksbar, hängmattor, anlagda trädgårdar, lekplats, gym och mötesrum/sällskapsrum.

I Torre del Mar som ligger intill Caleta de Vélez finns både inomhusgalleria, sjukhus, vattenland och mycket mer. Man har också en av de absolut bästa strandpromenaderna på hela Costa del Sol med cykelbanor, löparbana i sanden, stort restaurangutbud, diverse sportaktiviteter, lekplatser och mycket mer. Här finns något för alla åldrar. Till Málaga tar det endast ca 30 minuter med bil.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Antal sovrum: 3 st

  • Avstånd till hav (1,1 km)
  • Avstånd till centrum (842 m)
Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nerja
Calle Diputación 19, Nerja