Annons

Detta objekt har blivit borttaget

Askim a-området nr 18  

Askim gfa d-området, Göteborg

1 050 000 kr

Fakta

Fritidshus

33 m²

2

st

31 818 kr/m²

15 timmar 32 minuter

Beskrivning

Denna välbelägna stuga i område A har genomgått till- och ombyggnad senaste åren. Bl.a. har man byggt en altan om omger stugan på två sidor. Härifrån ser man en del av Askimsviken. Vidare har ett sovrum och ett duschrum byggts. Ny köksinredning har också satt in. Sammantaget en fräsch stuga som det bara är att flytta in i.

Den stora altanen har två delar. En på framsidan med plats för loungegrupp och solstolar. Härifrån har man utsikt mot Askimsviken. Den andra delen på ena kortsidan har plats för matbord och perfekt för grillen. Över matbordet kan man rulla ut en skyddande markis. Bakre delen har ett skyddande plank med hylla där man med fördel kan odla t.ex. kryddväxter, tomater mm.

På baksidan stugan finns ett litet förråd för redskap mm.

För den båtintresserade har föreningen egen båthamn vid Marholmen. Där ligger även Marholmens badplats. Askimsbadet ligger "vägg i vägg".

Förening ordnar olika festligheter och andra arrangemang som oftast utspelas på den fina festplatsen med dansbanan högst upp i mellanområdet. Störst är Midsommarfesten som drar många besökare.

Sommartid finns färska frallor, glass och lite annat att köpa i Lisebergs Campings reception, ett par minuters promenad bort. Annars ligger både Åkeredshallen och Frölunda Torg inom räckhåll.

Det perfekta sommarboendet vid havet ändå nära all service och hjärtat av Göteborg.

Ansvarig mäklare

Christer von Hauswolff

Helins Fastighetsbyrå AB
Kungsgatan 4, Göteborg

070-7196420

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta