Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCentrala Sundbyberg, Sundbyberg

Starrbäcksgatan 11A, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

5 rok 131

På G
Mitt i pulserande Sundbyberg i lugnet vid pulsen bor du med en vy från takåsarna ovan övriga grannar. Ett bostadsrättsradhus som är lyxigt påkostat och nyproducerat 2017! Inget har lämnats åt slumpen och du får hemfriden i ro med två våningsplan. Möjlighet för hemmakontor åt alla i hushållet och en naturlig yta för sociala och festliga tillställningar på entréplan med nära och kära. Fönster i tre väderstreck tillåter ett härligt ljushav att omfamna bostaden. Två separata badrum. Nedre planet har två stora terrasser att lapa sol från morgon till sen kväll i olika loungegrupper. Övre plan har en magisk vy med solnedgången, takåsarna samt Duvbos villaidyll som granne. Genomgående golvvärme och luftburen värme som ger möjlighet att reglera temperaturen olika för vardera rum. Fastighet med möjlighet för parkeringsplats i garage och en bilpool. Hiss hela vägen upp till radhuset som ligger ovanpå befintligt lägenhetshus. Otroligt välisolerat så man lever fritt från både insyn och ljud. Bästa av alla världar! Utanför porten har du ICA och Duvbo T-Bana inom 2 min gång. Med 2 min gång till de bästa restaurangerna, barerna och fiken. Aktivitets- och grönområden inom kort gångavstånd från Sundbybergs IP, Lötsjön, Golfängarna och Tornparken. Förskolor runt hörnet och populära Ängs- och Duvboskolan inom 10 min gång. Livsmedelsbutiker inom kort gångavstånd och stora Willys samt ICA Maxi inom 10 min.

Välkommen till Starrbäcksgatan 11 A!

- Radhus mitt i City!
- Två våningar optimerat för lugnet och det sociala samt festliga.
- Två badrum.
- Tre stora terrasser
- Genomgående golvvärme och luftburen värme!
- Sol dygnet runt med fönster i tre väderstreck och terrasser likaså.
- Källarförråd om ca 5 kvm via hiss.
- Takåsar som vy runt om hela bostaden.
- Parkeringsgarage med hiss ned samt bilpool.
- Byggda ovanpå befintliga lägenhetshuset som ger än bättre isolering och privat exklusiv känsla.
- Nära till förskola (karusellen), skolor (Duvbo- och Ängsskolan) och grönområden (Tornparken, Lötsjön och Golfängarna).
- Runt hörnet in på antingen Fredsgatan eller Tulegatan har du de bästa restaurangerna, barerna och caféerna.
- Stenkastavstånd till aktivitetsområde med bland annat Sundbybergs Simhall och Idrottsplats (allt från fotboll, hockey, curling, racketsporter och innebandy).
- Nära till kommunikationer med Duvbo T-Bana, bussar 515 & 506 inom 3 min samt även Sundbyberg T-bana, pendeltåg, Tvärbana och bussar inom 8 min.
- Nära till livsmedelsbutiker och Willys.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 4 av 4

Hiss: ja

Avgift: 7 820 kr/mån

Byggnadsår: 2017

Dagar på Boneo: 27 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Sebastian Scherdin

HusmanHagberg Sundbyberg
Centralvägen 3, Solna

070-425... Visa telefon

sebasti... Visa epost