Annons 680492

Loading interface...

LägenhetLuthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 30B, Luthagen, Uppsala

1 595 000 kr 1 rok 20

Välkommen till denna fina 1:a på Luthagsesplanaden 30 B. Bostadens 20 smarta kvadratmetrar fördelas på ett rum med plats för soffa, säng samt litet matbord, kök samt en dusch/WC. Högt i tak och höga fönster skapar en luftig känsla i rummet. Nytapetserad fondvägg samt fin vägg i tegel.

Som boende i föreningen har man tillgång till trevliga innergården samt en mycket fin takterrass med utsikt över Luthagens takåsar. Föreningen är stabil med god ekonomi. Gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger och fina parker.

===Luthagen===
I Luthagen har ni nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd till citykärnan och den klassiska Saluhallen. Luthagen erbjuder även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken som är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, för ett besök i lekparken eller Biologiska Museet, Biotopia. Det finns mataffärer (Coop samt Luthagens Livs) och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag. Denna lugna och lummiga stadsdel tilltalar såväl barnfamiljen som studenten, med Uppsala Universitet, studentnationerna samt grundskolorna Eriksskolan och Tiundaskolan bara ett stenkast bort.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 5

Hiss: ja

Avgift: 1 021 kr/mån

Kvm-pris: 79 750 kr/m²

Byggnadsår: 1943

Dagar på Boneo: 28 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Rashin Cohen

Mäklarfirman Widerlöv & Co AB
Östunagatan 1, Uppsala

073-526... Visa telefon

rashin.... Visa epost