Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCasares Playa, Spanien

Vacker etagevåning vid stranden, Casares Playa, Spanien

375 000 EUR 4 rum 149

Utland
Exklusivt med oss. Välkommen till den här helrenoverade och mycket fina etagevåningen med superfint läge direkt vid stranden. El diamante i Casares Costa ligger utmärkt direkt vid stranden med egen privat utgång till strandpromenaden och gångavstånd till flera strandrestauranger, lekplatser och butiker. Via strandpromenaden nås Sabinillas by med ytterligare service inom bara någon minut.

Kliv in på bottenplan där hall, ett sovrum med ensuite badrum finns. En trappa upp hittas nytt och modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ytterligare två sovrum med tillhörande badrum. Ett av badrummen är mycket rymligt med separat dusch och ett hörnbadkar med jet stream. Ett luftigt och modernt hem med stilrena materialval. Från vardagsrummet nås en terass med magnifik utsikt över Medelhavet. Ett av sovrummen har en balkong.

I communityn finns ett trevligt grönområde med pool belägen ut mot havet. Några fotsteg från ytterdörren bara sätter du fötterna i sanden samtidigt som du kan njuta av att se solen stiga upp ur Medelhavet med morgonkaffet varmt i koppen.

Ett rekommenderat boende. Välkommen att kontakta oss för mer information!
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 3 st

Antal badrum: 3 st

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Peter Nilsson

Mäklarringen - Costa del Sol
Mäklarringen, Costa del Sol

034-618... Visa telefon

peter.n... Visa epost