Annons 680492

Loading interface...

LägenhetEast Estepona, Spanien

Ett drömboende på stranden, East Estepona, Spanien

1 590 000 EUR 4 rum 224

Utland
Vi har nöjet att presentera denna fantastiska hörnlägenhet i exklusiva och välrenommerade Los Granados del Mar, Estepona.

Välkommen till den här imponerande våningen om ca 224 kvm med sydläge vid första strandlinje. Kliv in i detta stilrena och renoverade hem med ett fullt utrustat modernt och ljust kök i kvalitativa materialval och med snygga detaljer. I direkt anslutning ligger det generösa vardagsrummet där det finns gott om plats för en matsalsmöbel samt soffgrupp. Våningen har tre sovrum, samtliga med badrum ensuite med såväl badkar som separat dusch. Från vardagsrummet samt huvudsovrummet nås den härliga terassen genom helglasade dörrar. Den delvis täckta terassen om nästan 50 kvm erbjuder plats för såväl loungegrupp samt solstolar. Härifrån kan du njuta av solen dygnets alla timmar, från ögonblicket den går upp ur Medelhavet tills den går ner bakom bergen, allt till en oövervinnelig utsikt över Medelhavet och hela vägen till Afrikas kust och Gibraltar. Våningen har detaljer som infälld belysning, air condition och snygga tidsenliga materialval.

Los Granados del Mar är en av Costa del Sols absolut bästa urbanisationer med bekvämligheter som gym, poolområde och inomhuspool. En vacker tropisk trädgård leder direkt ut till stranden och den nyanlagda strandpromenaden som tar dig in till centrala Estepona. En vacker promenad eller cykeltur till ljudet av Medehavets vågskvalp, om ca 15 minuter. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Antal badrum: 3 st

Laszlo Toth

Mäklarringen - Costa del Sol
Mäklarringen, Costa del Sol

034-635... Visa telefon

laszlo.... Visa epost