Annons 680492

Loading interface...

LägenhetNueva Andalucia - Puerto Banus, Spanien

Nyrenoverad lägenhet i skandinavisk stil, Nueva Andalucia - Puerto Banus, Spanien

415 000 EUR 4 rum 103

Utland
Välkomna till en nyrenoverad lägenhet i Skandinavisk stil med de finaste materialen och möblerna i ett av de mest önskvärda komplexen i Nueva Andalucia, La Maestranza.
Denna gated community har 24h säkerhet, vackra underhållna trädgårdar och har 3 gemensamma pooler, varav en är uppvärmd.
Beläget i hjärtat av Golf Valley erbjuds du ett brett utbud av tjänster precis utanför dörren! Den berömda Puerto Banus Marina, alla lyxbutiker och sandstranden är bara 5 minuters körning nerför vägen. Du kan också hitta Marbellas trendigaste restauranger 2 minuters promenad bort. Längs samma väg kan du hitta olika stormarknader, färska organiska marknader, tennisbanor och golfbanor, vilket gör det till en av de mest önskade platserna i Marbella!

Denna vackert renoverade lägenhet har en öppen planlösning, inklusive ett kök och vardagsrum och matplats, som sträcker sig till en rymlig terrass, fullt möblerad med toppkvalitet. Tre sovrum och två badrum, varav ett har eget badrum. Båda badrummen designades och byggdes med den finaste marmorn.
Denna typ av högkvalitativa egendom tillsammans med dess önskvärda läge gör den idealisk som ett familjehem och mycket attraktiv för sommaruthyrning. Missa inte denna möjligheten!

Kontakta oss för mer information och visning.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal badrum: 2 st

  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Johan Ljung

HusmanHagberg Marbella
Camino de Coin 1A, Málaga

070-444... Visa telefon

johan.l... Visa epost