Annons 680492

Loading interface...

VillaDenia, Spanien

Luxuös villa med havsutsikt i las Rotas, Denia, Spanien

1 650 000 EUR 10 rum

Utland
En dröm för den som vill bo nära en stad men samtidigt leva i lugn och avskildhet. Denna imponerande egendom är belägen på en tomt på mer än 1000 m2 i det vackra området Las Rotas i Denia.

Villan är planerad med tre våningsplan med gott om plats och första våningen är dessutom handikappanpassad. En vacker ingång med andalusiska fontäner leder vida till ett rymligt och ljust vardagsrum med matsal. Den har fönster i hela sin längd så att du kan njuta av den fantastiska havsutsikten, en vy som till och med den mest erfarna fastighetsmäklaren hänförs av.
Till höger om huset, vänd mot havet från vardagsrummet, finns det två sovrum (varav ett för närvarande används som en studio med drömliknande vyer). Båda rummen är separerade med ett badrum med dusch.
På motsatt sida, från vardagsrummet till vänster, finns ett kylrum (15 ° C)
innan man kommer till ett till rymligt sovrum från vilket man blir kär i havet och stjärnorna på natten. Till och med det stora badrummet med angränsande dusch har en vacker havsutsikt. I hallen / omklädningsrummet hittar du tillräckligt med garderober och plats för nästan allt. Från hallen kan du lätt ta hissen upp till ditt eget spa, en glasad takterrass och 360 graders panoramautsikt för att koppla av. Här hittar du utrymme för din massagestol och din fitnessutrustning, såväl som din egen bar. Hissen tar dig också direkt till köksnivån, som är rymlig, modern och ljus, och angränsande hittar vi en täckt terrass med utsikt över havet och hamnen. Som ni förstår saknas ingenting. Om man får ett besök kan man använda den yttre trappan från köket till gästlägenheten med dubbelrum och badrum med dusch.
Denna gästlägenhet ligger på poolnivå och kan också nås med hissen.
Hissen tar dig och dina inköp bekvämt från det stora garaget, med tvättmaskiner och torktumlare, direkt till köksnivån.
Dina gäster hittar också en stor parkeringsplats att parkera i skuggan.

Omgiven av berg, med havsutsikt samt med utrymme för flera sittmöjligheter, finns den vackra njurformade poolen (10 x 4-6 m) uppvärmd, med en stor romersk trappa och utdragbar pooldä möjliga ck. Trädgården har utformats med mycket gräs och medelhavsväxter för enklast möjliga underhåll. Hela huset är skyddat av ett larmsystem och har nödbelysning.


Denna villa ligger cirka 150 m över Las Rotas stränder på en mycket lugn gata. Denias centrum når man på bara 10 minuters gångväg och Javea mindre än 10 minuter med bil.

Hör av er till oss på Mäklarringen i Denia för mer information!
... Läs mer

MER FAKTA

Antal badrum: 3 st

Byggnadsår: 2003

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca
Passeig Ramon Ortega, Denia

034-618... Visa telefon

anna.we... Visa epost